Бившата порнозвезда Лана Роудс се обявява срещу индустрията, която я

...
Бившата порнозвезда Лана Роудс се обявява срещу индустрията, която я
Коментари Харесай

Порнозвезда се обяви против розовата индустрия

Бившата порнозвезда Лана Роудс се афишира против промишлеността, която я направи международна звезда, заявявайки, че би трябвало да бъде оповестена за „ противозаконна “.

Роудс - с същинско име Амара Мейпъл - работи в порното в продължение на осем месеца сред 2016 и 2017 година, появявайки се допълнително от 250 кино лентата за възрастни.

В сряда 26-годишната брюнетка сподели пред подкаста „ The Skinny Confidential Him & Her “, че към момента е белязана от претърпяното, заявявайки: „ Просто не мисля, че е добре за никого. Те би трябвало да го създадат нелегално ”.



Роудс, която неотдавна разкри, че е имала бебе от неназован състезател от НБА, беше единствено на 19, когато се появи в първата си X сцена, казвайки, че е наивна във връзка с това, в което се забърква.

„ По някаква причина в никакъв случай не съм осмисляла, че с цел да правиш порно, в действителност би трябвало да правиш секс с хора “, сподели тя, потвърждавайки, че е била интимна единствено с един човек, преди да направи своя дебют в промишлеността.



Роудс работи като сервитьорка и по-късно като стриптизьорка, преди да се реалокира в Лос Анджелис, с цел да даде подтик на професионалната си порно кариера.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР