Бившата половинка на Димо Алексиев Ана Топалова се омъжи за

...
Бившата половинка на Димо Алексиев Ана Топалова се омъжи за
Коментари Харесай

Бившата на Димо Алексиев вдигна сватба с друг

Бившата половинка на Димо Алексиев Ана Топалова се омъжи за различен, видя HotArena .

Противно на догатките, тя не страда за екранния лекар Генадиев, който я заряза поради съдбовната арменка Анжела Медзикян. В края на август красивата актриса подвигна женитба с известния композитор и пианист Минко Ламбов. Неотдавна младоженците се върнаха от сватбено странствуване на екзотично място, където се любуваха на топлото време по бански и не крият, че мечтаят да станат родители.

Ана към този момент има едно дете от Димо - Лора, която е във втори клас. Двамата се залюбват още в НАТФИЗ, а щерка си зачеват на морето. Когато щерка им е на 5, Димо хлътва по красивата арменка Анжела . Тя е приключила испанска лингвистика и работи като преводач и учителка на езика на Сервантес. Водела е латиноамерикански танци и с Димо се срещат тъкмо около тях, в клуба на Памбос. 

Двойка стават през 2016 година, а преди година се роди и дъщеричката им. Въпреки това няма да подписват брак, тъй като артистът не има вяра в брачната институция. Интересното е, че Анжела и някогашната му жена Ана са в прелестни връзки. Димо също е непосредствен с новия мъж на някогашната си, даже са работили дружно. 

Ана и Минко се сближават около работата по първата българска опера " Рибарят и неговата душа " , по едноименната приказка на Оскар Уайлд. Бракът им е първи за Ана, която не беше омъжена за Димо. Музикантът се схваща прелестно с дъщеричката й Лора, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР