Бившата номер 1 в света Мария Шарапова отговори задочно на

...
Бившата номер 1 в света Мария Шарапова отговори задочно на
Коментари Харесай

Шарапова се озъби на Вожняцки


Бившата номер 1 в света Мария Шарапова отговори задочно на мненията на друга от екслидерките в ранглистата Каролине Вожняцки във връзка отношението към нея на уредниците на Откритото на Съединени американски щати US Open.

Датчанката изрази остро неодобрение от обстоятелството, че завърналата се след наказване за приложимост на допинг Шарапова играе на централния корт, до момента в който тя е на периферните.

" Това е изцяло недопустимо, не може аз да съм пета в света и да играя на дребните странични кортове, до момента в който Шарапова все е сложена на " Артър Аш ".

Все отново, тя даже беше уличена в приложимост на допинг. Не мисля, че това изпраща вярното обръщение към почитателите и младите играчи ", оплака се Вожняцки.

" Както знаете, разписанието на мачовете не го върша аз. Аз съм войник и мога да играя където и да е. Дори да ме сложат в парка, отново няма да имам проблем. За мен това е без значение.

Важното е, че съм в четвъртия кръг, а къде е Вожняцки даже не знам ", разяснява Маша, която в идващия кръг ще играе с латвийката Анастасия Севастова.

В реалност Вожняцки отпадна от шампионата, откакто беше отстранена още на 31 август от друга рускиня - Елена Макарова. Мачът първо беше плануван за корт номер 5, а след това изместен на номер 17, което и ядоса датчанката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР