Бившата на Валери Божинов разкри пред феновете си, че кариерата

...
Бившата на Валери Божинов разкри пред феновете си, че кариерата
Коментари Харесай

Алисия проговори за участието си във ВИП Брадър

Бившата на Валери Божинов разкри пред почитателите си, че кариерата ѝ е взела всичко. За да успее, тя жертвала персоналния си живот и заниманията, единствено и единствено да доближи по триумфа.

"Заради участия не съм била с най-близките си хора, когато е трябвало да съм до тях - откровена е изпълнителката. - Винаги съм правила всичков името на кариерата си. Изпускала съм рождени дни и празници на другари, тъй като съм имала участия. Ходила съм по изяви болна. По значимост преди всичко е синът ми Валери-младши. Веднага след него е кариерата ми. "

В дългата си кариера Алисия единствено на два пъти отсрочва участия и това се случва по независеща от нея причина. В края на седмицата на певицата от Вакарел ѝ се постанова да отсрочи своя изява поради случай, който тя претърпява.

Малко преди присъединяване си в нощно заведение в Благоевград певицата пада по стълбите и си удря свиреп главата, написа България Днес.

"Час и половина не знаех какво се случва. Изплаших се. Стоях и чаках да ми мине, само че главата ме болеше пъклен доста. Не се усещах добре ", изясни Алисия, която от удара получава голяма цицина, а също по този начин си ожулва и ръката.

В същото време певицата опроверга слуховете, че ще влиза във ВИП брат. Името на Алисия бе забъркано в медиите, че ще прекрачи прага на къщата, само че в това няма никакви истина, разкри изпълнителката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР