Бившата на комика сподели, че днес ще празнува рождения си

...
Бившата на комика сподели, че днес ще празнува рождения си
Коментари Харесай

Разстрел След Раздялата! Мария Направо Изби Зъбите На Рачков С Лютия Шамар, Който Му Заби С Това! Говори Си Сам

Бившата на комика показа, че през днешния ден ще чества рождения си ден. Тя добави, че има доста хора, които я обичат. Мария добави, че от няколко дни е в суматоха да не пропусне да предложения някой от тях на празненството.

На въпроса на Никол Станкулова дали Димитър Рачков е измежду тези хора и дали и той е поканен на празненството, Мария Игнатова не пожела да отговори. Блондинката съобщи, че това е персонален въпрос и отговор на него могат да получат само най-близките й хора.

Но това не отхвърли Никол Станкулова от желанието й да изкопчи информация от колежката си за персоналния й живот. Синоптичката продължи да я разпитва, заявявайки че това лято двете са се срещнали инцидентно във Варна. Никол добави, че Мария е била сама.

Блондинката побърза да я отвърна и добави, че не е била сама, а с човек от екипа на „ Х-Фактор “. Мария Игнатова направи следващ опит да смени тематиката, заявявайки че този формат я зарежда с доста позитивна сила и участниците за него към този момент са ясни.

Тя добави още, че за разлика от колежката си Алекс, се е научила да управлява страстите и да сдържа сълзите си в ефир. Мария добави, че след Х-Фактор се връща в Господарите.

Синоптичката я попита дали би работила с Димитър Рачков. Блондинката сподели, че в случай че се наложи и двамата ще се оправят, тъй като са експерти.

След това някогашната на комика се опита да гледа на кафе на синоптичката. Но при следващ въпрос от страна на Никол за връзките на Мария с Рачков, последната изгуби въодушевление, написа Блиц.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР