Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова сияе след пълната промяна

...
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова сияе след пълната промяна
Коментари Харесай

Бившата министърка на туризма сияе след пълната промяна във визията си

 Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова сияе след цялостната смяна във визията си, на която се подложи преди месеци. Настоящата депутатка от ГЕРБ към този момент изцяло се е възстановила от интервенцията на носа си и е решила да запечата новата си блестяща визия с професионална фотосесия.

Ангелкова показа няколко фрагмента от нея в обществените си мрежи и провокира лавина от мнения. Някои консуматори я съпоставиха с холивудска звезда, а други се усъмниха дали не е сменила амплоато и не е станала рекламно фешън лице на някоя фамозна марка. Изящните фрагменти, на които някогашната шефка на туризма театралничи със стилни тоалети и нов цвят на косата, са дело на един от най-популярните в светските среди фотографи – Костадин Кръстев-Коко.

Пред неговия обектив постоянно театралничат звезди от ранга на Лили Иванова, Силвия Кацарова, Асен Блатечки, Юлиан Вергов и доста други, а цените за съвършената му работа са повече от солени. Коко не за пръв път снима Ангелкова в своето студио, само че в този момент тя била по-уверена пред камера поради цялостната смяна, която претърпя, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР