Бившата любима на игралия в ЦСКА нападател Али Соу -

...
Бившата любима на игралия в ЦСКА нападател Али Соу -
Коментари Харесай

Бившата на Али Соу го замени с известен рапър


Бившата обичана на игралия в ЦСКА нападател Али Соу - Габриела Крекманова, го размени със абсурден рапър. Това е Марсел Величков-Марсо от рап бандата „ Мърда бойс “.

Носителката на титлата  “Мис Ловеч 2017 ” показва мъж в обществените мрежи за първи път след раздялата си с футболиста. В персоналния си профил в Instagram хубавицата качи няколко фотоси на къси сторита, на които театралничи в искрено провокативни пози с Марсо.

Миската дефинитивно е не запомнила някогашния си другар Соу и явно е доста влюбена в настоящия реализатор. Според осведомени връзките им не са от скоро, защото първата качена снимка на Габриела е от преди няколко месеца, когато тя беше в Милано.

В профила на Марсел липсват фотоси с моделката, само че двамата не крият връзката си, тъй като в изявленията си Крекманова е отбелязвала новата си половинка.

Това провокира мнения от страна на почитателите, защото напълно до неотдавна той беше по отношение на друга дама - Даниела, която даже му роди дете. В профила си Даниела даже към момента носи неговата фамилия. Снимки с бебето обаче на никое място няма. Марсел Величков се прочу около дългата си връзка с някогашната си другарка - златното момиче Цветелина Найденова. Двамата се разделиха през 2019 година, без да стане ясна повода за решението им, писа  " Телеграф ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР