Бившата лидерка в световната ранглиста при дамите и шампионка на

...
Бившата лидерка в световната ранглиста при дамите и шампионка на
Коментари Харесай

Спортни звезди полудяха от радост след титлата на Ливърпул

Бившата лидерка в международната класация при дамите и шампионка на Australian Open 2020 Каролин Вожняцки не пропусна да изрази насладата си от извоюваната от обичания й футболен клуб Ливърпул купа на Англия. Седем кръга преди края на Висшата лига мърсисайдци победиха с 19-ата си купа на Англия, само че първа след основаването на Премиър лийг и първа от 30 години. Това стана факт след загубата на Манчестър Сити с 1:2 от Челси в Лондон нощес.

View this post on Instagram
A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Jun 25, 2020 at 2:44pm PDT

Поздравления, Ливърпул! Какъв необикновен сезон беше това! Чакането завърши! Шампиони за 2020 година в Премиър Лийг! YNWA ", написа в Instagram датчанката от полски генезис, като е добавила и фотография, на която театралничи на " Анфийлд " с шал на Ливърпул в ръце. Вожняцки към този момент не е настояща тенисистка, защото след присъединяване си на Australian Open постави завършек на професионалната си кариера.

Норвежката звезда в алпийските ски Шетил Янсруд също не крие, че е огромен почитател на Ливърпул и също не пропусна да показа по какъв начин се усеща с почитателите си. " Не съм сигурен дали на 7 години съм знаел какво тъкмо е Висшата лига, само че открих моя тим. И му останах правилен през годините, като бях много сигурен, че в действителност в никакъв случай няма да спечелим Премиър Лийг. Били сме близо, доста близо и отново говорехме за " идната година ". Е, идната година е в този момент. Какво възприятие! ", написа във Фейсбук олимпийският първенец в Супер-Г от Сочи 2014 и международен отличник в спускането от Оре 2019.

 Премиър лийг 31 кръг, сряда 24 юни  Ливърпул 4:0краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР