Бившата художествена гимнастичка и телевизионна водеща Нели Атанасова и актьорът

...
Бившата художествена гимнастичка и телевизионна водеща Нели Атанасова и актьорът
Коментари Харесай

Нели Атанасова и Александър Сано са водещи на седмото издание на Нощ на звездите“ на фондация Енчо Керязов“



Бившата художествена гимнастичка и телевизионна водеща Нели Атанасова и артистът Александър Сано ще са водещите на тазгодишното седмо издание на спектакъла „ Нощ на звездите “, което ще се организира на 17 март от 19.00 часа в „ Арена Армеец “ в София.

Това в действителност е една доста добра идея. Специално при мен одобрих предлагането на Енчо на момента. Веднага. Споделих го с Александър. Той реагира по безусловно съответно на момента, по същия метод. Не е имало миг в който да се замислим дали да го създадем, в този момент можем или не можем. Такива неща се случват за жалост не доста постоянно, а е хубаво да ги има повече. За това и двамата заставаме зад тази концепция, съобщи особено за БНР Нели Атанасова.

Аз само си погледнах графика и като видях, че датата е свободна, схваща си одобрих незабавно. Всичко обвързвано с деца, с развиването им и изключително с надарени деца би трябвало да се поддържа. Това не е нещо върху, което би трябвало да се мисли. Ние като възрастни хора би трябвало да сме в цялостна тяхна поддръжка и то по-всяко време, добави Александър Сано.


Шоуто проведено от фондация „ Енчо Керязов “ е отдадено на надарените деца на България. По време на церемонията ще бъдат наградени най-талантливите деца взели участие в състезанието разгласен от фондацията на известният ни цирков актьор. Отличия ще бъдат връчени в три категории – обучение, спорт и изкуство, като тази година в трите посоки кандидатури подадоха над 100 деца.

БНР е медиен партьор на " Нощ на звездите "!

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР