Бившата баскетболистка на Академик (София), ЦСКА и НСА Сара Маринова

...
Бившата баскетболистка на Академик (София), ЦСКА и НСА Сара Маринова
Коментари Харесай

Бивша наша баскетболистка шокира с признание за здравето си!

Бившата баскетболистка на Академик (София), ЦСКА и НСА Сара Маринова шокира с разобличаване за призрачен сън, през който минава. 

Майката на детето на футболиста на Локомотив (София) Симеон Славчев е счупила гръбнака си преди две години, а възобновяване й продължава до ден-днешен. Маринова направи признанието в обществените мрежи, където разгласява видео, показвайки по какъв начин се лекува. Красавицата за момента не разкрива по какъв начин се е стигнало до счупването на кръста й. 

" Преди 2 години на 23.08.2020 си счупих гръбнака на 3 места. Това за мен беше явен знак, че ходя в неверната посока. Много болежка и боязън изпитах тогава. Но и доста уроци научих. 23.08.2022 получих още веднъж безапелационен знак, че не би трябвало да предавам себе си.

Вселената постоянно ни изпраща знаци, само че нашата роля е да ги виждаме и да не се опасяваме от смяна ", написа Сара Маринова към видеото, което качи в " Инстаграм " и " Facebook ".

Тя имаше 5-годишна връзка с някогашния футболен национал Симеон Славчев. Раздялата им пристигна преди година и половина, като тогава халфът играеше в Левски. Сара му роди момченце през 2018 година - Антоан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР