Бившата австрийска външна министърка Карин Кнайсл, която навремето се прочу

...
Бившата австрийска външна министърка Карин Кнайсл, която навремето се прочу
Коментари Харесай

Бившата австрийска външна министърка, която танцува с Путин, се пресели в руско село

Бившата австрийска външна министърка Карин Кнайсл, която преди време се прочу с това, че танцува на сватбата си с Путин, в този момент се изрича възторжено за съветското село и прелестната атмосфера там. Какви са новите ѝ проекти?

В Русия в този момент не идват прекалено много западни гости. Бившата австрийска външна министърка Карин Кнайсл, която преди време танцува с съветския президент Путин на сватбата си , очевидно не се тормози от неговата война против Украйна . NTV оповестява на уеб страницата си, че Кнайсл сега живее в съветско село и хвали " прелестната атмосфера " там.

Карин Кнайсл е въодушевена от селския живот в Русия

Руската платформа Vidsboku цитира възторжените оценки на Кнайсл за живота в съветското село, направени по време на провеждан там фестивал. Това е " супер хубава атмосфера ", споделила тя на муден съветски език по време на тържеството. Харесвал ѝ методът, по който децата играят. Патиците, гъските, козите - това бил тъкмо нейният свят.

Според австрийския вестник " Курир " Кнайсл сега прекарва лятото в съветското село Петрушово в Централна Русия, на няколкостотин километра югоизточно от Москва. В отдалеченото село обаче тя е " всичко друго, само че не и уединена и към този момент се е срещнала с доста от жителите ". Руското издание Vidsboku пък оповестява, че Кнайсл била посетила към този момент и съветска парна баня с един от жителите на селото.

Вестник " Курир " отбелязва, че Кнайсл е наела лятна къща в Петрушово, на към 350 км югоизточно от Москва. " Резервирах я за още един месец, след това ще забележим какво ще стане ", споделя Кнайсл, без да разкрива какъв брой време е обитавала там. Твърди се, че в съветското село тя написа и книга за актуалната обстановка в Европа.

Ще оглави съветски мозъчен концерн?

Вестник „ Правда “ пък цитира някогашната външна министърка, която нямала желание да се завръща назад в Австрия, с думите: „ Трябваше да се откажа от досегашния си живот, да стартира изначало, а на 60 години това не е елементарно “. През юни стана известно, че Кнайсл ще оглави един новооснован мозъчен концерн в Санкт Петербург. Освен това щяла да преподава геополитика в университета на Санкт Петербург. Тя самата не изключва опцията в бъдеще да одобри съветско поданство. Засега обаче трябвало първо да научи съветски език.

Пак през юни Кнайсл посети един стопански конгрес в Санкт Петербург, на който съгласно програмата на форума, тя е обсъждала дружно с депутати от дяснопопулистката „ Алтернатива за Германия “ по какъв начин да се поддържа позицията на Русия в чужбина.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР