Бившата американска актриса Меган Маркъл, съпруга на британския принц Хари,

...
Бившата американска актриса Меган Маркъл, съпруга на британския принц Хари,
Коментари Харесай

Меган Маркъл стартира подкаст с първи гост Серина Уилямс

Бившата американска актриса Меган Маркъл, брачна половинка на английския принц Хари, започва през вчерашния ден подкаст, в който ще разнищва клишетата за дамите, а първият ѝ посетител бе тенис звездата Серина Уилямс, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Дванадесетте епизода на подкаста, наименуван " Архетипи " - име, което припомня за сина ѝ Арчи, само че и за организация, която тя започва дружно със брачна половинка си - ще бъдат " интимни и откровени " диалози сред херцогинята на Съсекс и нейните посетители. Това се споделя в представянето на предаването в мобилното приложение Spotify.

В първия епизод Маркъл и Уилямс, които са приятелки и са от Лос Анджелис, беседват, наред с други неща, за упоритостта и за особеното значение, което думата може да има, когато се отнася за жена. " Дори не си припомням да съм усещала персонално отрицателната конотация на думата " упорит ", до момента в който не започнах да излизам със брачна половинка си ", споделя Меган Маркъл, визирайки принц Хари. " И съгласно някои явно упоритостта е нещо извънредно - най-малко за една жена ", продължава тя. 

В началото на август Уилямс разгласи, че ще се отдръпна от корта след 25 години и 23 трофеи от Големия шлем. Тя съобщи, че желае да се " концентрира върху това да бъде майка " и върху " задачите си в нравствен проект ".

Херцогът и херцогинята на Съсекс се отхвърлиха от кралския си живот във Англия през 2020 година и се реалокираха в Калифорния, където в този момент живеят с двете си деца. След идването си в Съединени американски щати те сътвориха няколко съдействия, в това число преференциални партньорства с Netflix и Spotify. Принц Хари се чака да разгласява записките си до края на годината.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР