Бившата актриса от филмите за възрастни Лана Роудс коментира в

...
Бившата актриса от филмите за възрастни Лана Роудс коментира в
Коментари Харесай

Една от най-известните порно актриси разкри коя е била най-травмиращата сцена, която помни и до днес

Бившата актриса от филмите за възрастни Лана Роудс разяснява в изявление за подкаст коя е била най-травмиращата ѝ сцена, когато към момента е била част от тази промишленост.

Макар 26-годишната американка, родом от Чикаго, да се изявява във филмите за възрастни едвам две години – от 2016 и 2018 година, тя не стопира да споделя в редица изявленията какви ужасни неща ѝ претърпяла през този интервал.

Всичко това беше един травматизъм за мен. Няма да споделям още веднъж, че всички подиуми бяха ужасни, само че имаше пет-шест, след които се усещах в действителност доста зле, изясни Роудс.

По думите ѝ най-кошмарната сцена е била онази, в която е била принудена да пие урина.

И до през днешния ден си го припомням. Не е обикновено момиче на 20 години да го задължават да пие урина от по-възрастен мъж. Дори преди някои от сцените вървях на психолог, единствено и единствено с цел да имам сили да застана пред камерата, споделя още тя.

В момента Роудс се изявява като модел в платформата OnlyFans, където качва " такова наличие, което ѝ подхожда. "

,,Порното продължава да ме зове, тъй като към момента съм една от най-търсените актриси, само че не премислям завръщане в кратковременен план'', безапелационна е тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР