Бивш служител на американското (ЦРУ) е обвинен в Хонолулу за

...
Бивш служител на американското (ЦРУ) е обвинен в Хонолулу за
Коментари Харесай

Бивш служител на ЦРУ обвинен в шпиониране за Китай

Бивш чиновник на американското (ЦРУ) е упрекнат в Хонолулу за шпиониране за, откакто беше задържан предходната седмица след интервенция под прикритие, съобщи БГНЕС.
67-годишният мъж, който е работил за Централно разузнавателно управление на САЩ от 1982 до 1989 година, е упрекнат в интрига за събиране и предаване на информация за националната защита за непозната страна. Ако бъде приет за отговорен го грози дсългогодишна присъда.
 Избраха новия шеф на американското разузнаване Избраха новия шеф на американското разузнаване
Джон Ратклиф е новият шеф на националното разузнаване на Съединени американски щати. Той бе одобрен на поста от Сената. За Ратклиф гласоподаваха 49 сенатор...
Едно изказване от (ФБР), за което мъжът също е работил от 2004 година като езиковед, го упреква, че е предал държавни секрети на китайските разузнавачи в Хонконг през март 2001 г. 
Прокурорите настояват, че мъжът траял с шпионската си активност и във ФБР, като се твърди, че копирал документи, свързани с ракети и софтуерни проучвания на оръжейните системи, съобщи още БГНЕС.
На среща със чиновник под прикритие, представящ се за китайски шпионин предходната седмица, шпионинът споделил, че желае да види триумфа на " родината " и че желае да помогне на Китай повече, откакто пандемията на завърши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР