Бивш президент на университет каза, че е бил шокиран“ от

...
Бивш президент на университет каза, че е бил шокиран“ от
Коментари Харесай

Бивш президент на университета „шокиран“ от разследването на Камарата на представителите на Харвард: „Така не правим бизнес“

Бивш президент на университет сподели, че е бил „ шокиран “ от следствието на Камарата на представителите Президентът на Харвардския университет Клодин Гей и допусна, че следствието на Конгреса против частна институция е превишена стъпка от страна на консервативните законодатели.

По време на присъединяване в „ The Lead with Jake Tapper “ по CNN, някогашен университет Brandeis Президентът и изтъкнатият преподавател на Georgetown Law Center Фредерик Лорънс беше запитан за неотдавнашния спор към гей.

На 12 декември учените твърдяха, че гей „ несъмнено “ е плагиатствала съвсем 20 създатели в четири от своите 11 рецензирани университетски изявления документи, в това число нейната докторска дисертация.

След обвиняванията Комисията по образованието и работната мощ към Камарата на представителите стартира в сряда своето следствие против метода, по който Харвардският университет се оправя с антисемитизма в кампуса, като включи и неговия изпаднал в спор президен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР