Бивш премиер на България попиля управляващите у нас.Лидерът на ГЕРБ

...
Бивш премиер на България попиля управляващите у нас.Лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов от църквата: Народът мълчи. Що мълчите, бе?

Бивш министър председател на България попиля ръководещите у нас.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че ново държавно управление в този парламент е идеалният вид за ГЕРБ, само че за страната това е фалит. Той посети изграждащия се храм " Свети Пантелеймон ", който се намира в Каспичан.

Според него " Продължаваме промяната " цели да има предварителни избори, само че преди този момент ще работи за избирането на Бойко Рашков за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ).

" Преди 10 дни те споделиха, че Има Такъв Народ е мафия, в този момент те договарят с тях, значи държавното управление е на мафията. Вижте им метаморфозата - от мафиоти отново станаха готини момчета. Тази смяна българинът ще я усети най-добре наесен ", разяснява Борисов, написа bgonair.bg.

По думите му една хилядна от това, което прави в този момент държавното управление, в случай че е било направено от ГЕРБ, " щяха хората да ни разсипят ".

" В същата джипка се возят година и половина. Аз като се возех беше неприятно, при тях – готино. Защо е този двоен критерий? Те си крадат от тока, от бензина, медиаторите им превеждат пари. Колкото повече приказват, толкоз повече услуга ни вършат ", настоя водачът на ГЕРБ.

Според Борисов инфлацията сега у нас е чудовищна.

" През нея държавното управление ви взима с 20% повече налози. Хлябът си е безценен, колкото си беше, олиото си е скъпо, колкото си беше. Народът мълчи. Що мълчите, бе? ", сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР