Бивш конкурент на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Бивш конкурент на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Бивш конкурент на Доналд Тръмп ще бъде негов кандидат за вицепрезидент в кампанията му за Белия дом?

" Бивш съперник на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския във вътрешните избори на Републиканската партия евентуално ще бъде претендент за вицепрезидент в опита на ексдържавния глава да се върне в Белия дом ", съобщи Би Би Си.

Британската медиийна корпорация направи разбор на изявление на Тръмп пред телевизия Фокснюз. " Попитан дали счита да избере за собствен претендент за вицепрезидент бизнесмена Вивек Рамасвами, губернатора на щата Флорида Рон ДеСантис, сенатора от Южна Каролина Тим Скот, губернатора на щата Южна Дакота Кристи Ноъм или някогашната представителка на щата Хавай в Камерата на представителите (долната камара на парламента  във Вашингтон) Тулси Габард някогашният собственик на Белия дом отговори: " Всички изброени от Вас хора са доста качествени. Може и да се спра върху някой от тях ", добави Би Би Си.

Според медията: Ако се стигне до такова развиване на събитията, доста е евентуално Тръмп да избере ДеСантис. Той се отдръпна от изборите и прикани последователите си да гласоподават за някогашния държавен глава.

Да напомним, двете огромни партии в Съединени американски щати излъчват кандидатите си за Белия дом на вътрешни избори. Републиканците ще гласоподават за собствен претендент в  Южна Каролина (24 февруари), Мичиган (2 март), Алабама, Аляска, Арканзас, Калифорния, Колорадо, Мейн, Масачузетс, Минесота, Северна Каролина, Оклахома, Тенеси, Тексас, Върмонт, Вирджиния и Юта (5 март, по този начин наречения Супервторник) и в Хавай (12 март)

Някои щати още не са насрочили дати за изборите. Последната дата, на която би трябвало да се проведат те е 4 юни.

Основната борба измежду редовете на републиканците е сред някогашния президент и експосланика на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР