Бивш кадър на НСИ твърди, че е бил бит от

...
Бивш кадър на НСИ твърди, че е бил бит от
Коментари Харесай

Чиновници се биха в сградата на НСИ, единият лежа в болница с мозъчно сътресение

Бивш кадър на Национален статистически институт твърди, че е бил обичай от собствен сътрудник на работа. В момента в институцията тече инспекция на случая. Човекът е напуснал Национален статистически институт преди месец и към този момент се е устроил на нова работа. 

Преди два месеца още бях шеф на отдел в Национален статистически институт. Друг шеф отдел имаше задача, която е работа на неговия отдел, само че я вършех аз много време, само че в този миг аз имах доста работа и трябваше той да си я свърши. Тръгнахме към зам.-председателя да се разбираем какво тъкмо става и в коридора на Национален статистически институт той потегли след мен, чух го по какъв начин се затичва и като се обърнах, той скочи върху мен и с удар ме смъкна на земята, споделя пострадалия пред Нова тв. 

Преди това му бях споделил само, че ще отида при зам.-председателя за задачата и чух по какъв начин той споделя, че щял да ми счупи главата, само че не смятах, че в действителност ще ми посегне, уточни той.

Слуд като ме атакува, се наложи сътрудниците да викат кола за спешна помощ. имам проблеми от този момент с главата, лежах в болница пет дни с мозъчно разтърсване, споделя индивидът. 

Човек чака, че в такава обстановка ще институцията ще го отбрани, щом е жертва, само че управлението реши, че би трябвало да отбрани сътрудника непременно, а мен ме викаха на дисциплинарен съвет. А агресорът си продължава да си е шеф отдел в Национален статистически институт, очевидно съгласно управлението няма никакъв проблем той да удря други хора, разяснява той.

Дори Национален статистически институт апелира решението на Национален осигурителен институт, че в този случай става дума за трудова акцидент, разяснява още индивидът. 

От Национален статистически институт се въздържат от коментар до момента в който не изяснят случая. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР