Бивш известен баскетболист сега е клошар, който проси на улицата,

...
Бивш известен баскетболист сега е клошар, който проси на улицата,
Коментари Харесай

Баскетболист от НБА сега е клошар, пребиват го по улиците

Бивш прочут баскетболист в този момент е клошар, който проси на улицата, неведнъж много нападателно, и по тази причина постоянно е пребиван като куче. 36-годишният Дилонти Уест има 10 сезона в някои от най-големите тимове в НБА, изиграл е над 400 мача в баскетболния хайлайф на Америка дружно с мегазвезди като ЛеБрон Джеймс, спечелил е през кариерата си над 16 милиона $, написа Канал 3.

Според американските медии Уест, който още по време на кариерата си е диагностициран с биполярно разстройство, е стигнал до дъното поради психологични проблеми и пристрастености. Един от най-скандалните произшествия с него е отпреди 10 години, когато е спрян на автомагистралата с мотоциклет триколка. Полицията открива у него револвер Берета, револвер Рюгер и пушка Ремингтон в калъфа за китара на гърба му. Отървава се с електронна гривна, пробация и 40 часа публичен труд, както и сеанси при психолог.

Скорошно видео по какъв начин го ритат посред шосето потресе почитателите, а негови някогашни съотборници и треньори приканиха управлението на НБА да помогне на един от многото блудни синове на най-бляскавата и богата баскетболна лига. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР