Бивш анализатор на Bloomberg предположи, че основите на анализа на

...
Бивш анализатор на Bloomberg предположи, че основите на анализа на
Коментари Харесай

Биткойн и криптовалутите по пътя на глобалното приемане

Бивш анализатор на Bloomberg допусна, че основите на разбора на блокчейн бранша демонстрират наклонност към необятно приемане на криптовалутите.

В неотдавнашна полемика Джейми Коутс акцентира смисъла на закона на Меткалф в новия метод към разбора. Законът на Меткалф твърди, че цената на една информационна мрежа е пропорционална на квадрата на обвързваните с нея консуматори.

Коутс твърди, че този принцип е в основата на този новаторски изчерпателен способ. Той твърди, че макар съмненията в цената на Биткойн ( BTC ) данните демонстрират пореден растеж на потребителската му база през 2022 година и 2023 година, което алармира за пътя към всеобщото му приемане.

Коутс акцентира, че фундаменталният разбор на блокчейн съставлява нововъзникваща област, построена върху одобрени правила на теорията на мрежите. Той означи, че дневните дейни консуматори (DAU) за блокчейн със смарт контракти непрекъснато доближават нови върхове, като сега междинната им стойност е 6.34 милиона. Въпреки това комбинираната пазарна капитализация на тези мрежи остава с 40% под пика си през 2021 година

За разлика от предходни мечи пазари, Коутс означи приток на консуматори към екосистемата на криптовалутите през 2022 и 2023 година, макар забележителните спадове на цените. Това съгласно него показва световна смяна в приемането на криптовалути по траектория към всеобща интеграция.

Освен това Коутс допусна, че един от знаците на веригата допуска евентуална цел за минимална цена от $100,000 за Биткойн до 2025 година Той уточни Z-скор на MVRV (пазарна стойност към осъществена стойност) на Биткойн, който съпоставя пазарната му стойност с осъществената стойност, с цел да дефинира дали е недооценен или надценен.

Тъй като сега Биткойн превъзхожда предходните цикли във връзка с представянето на цените, специалистът предвижда, че в случай че цикълът следва сходна наклонност, цена на BTC от $100,000 до 2025 година наподобява рационална, въз основа на сюжет с 4-5 общоприети отклонения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР