Битова драма в кралското семейство се разигра на фона на

...
Битова драма в кралското семейство се разигра на фона на
Коментари Харесай

Драма в кралското семейство: Защо Чарлз разплака Хари и Меган

Битова драма в кралското семейство се разигра на фона на нещастието със гибелта на кралицата.

Крал Чарлз  казал на принц Хари  да не води брачната половинка си Меган Маркъл в замъка Балморал, до момента в който той и други висши членове на кралското семейство се върнат оттова, където бяха, с цел да се сбогуват с умиращата кралица. Това е станало ясно нощес, заяви Дейли мейл.

 Въпреки недоволството от последните няколко години, никой не би зажалил за принц Хари (на фотографията през вчерашния ден, завръщащ се в Уиндзор след гибелта на кралицата) опцията да скърби за обичаната си „ баба “, с която постоянно се е радвал на топло и занимателно връзка

На фона на персоналната фамилна покруса в четвъртък, когато кралицата умря на 96-годишна възраст, се разигра малка битова драма, включваща херцога и херцогинята на Съсекс.

Беше някакво щастливо съвпадане, че Хари и Меган бяха в страната, когато бабата на принца умря, спестявайки му прочувствено и безспорно травматично трансатлантическо пътешестване.

Въпреки злобата през последните няколко години, никой не би му отнелл опцията да скърби за обичаната си баба, с която постоянно е бил в топла и занимателна връзка.

Но до момента в който кралските семейства бяха погълнати от грижата за болния монарх, фамилията Съсекс провокира невиждан звук зад кулисите, като разгласи, че Хари и Меган ще пътуват до Балморал.

Според The ​​Sun принц Хари е бил във Frogmore Cottage, когато е получил позвъняване от татко си с молба да не води Меган.

„ Чарлз сподели на Хари, че не е вярно или уместно Меган да бъде в Балморал в толкоз печален миг “, сподели източникът пред вестника.

Беше му обяснено, че Кейт няма да отиде и че броят на присъстващите би трябвало да бъде стеснен до най-близките членове на семейството. 

„ Чарлз доста, доста ясно сподели, че Меган няма да е добре пристигнала. “

Междувременно The Telegraph заяви, че Хари в началото не е бил свикан, когато висши членове на кралското семейство са се отправили към Балморал, както брат му принц Уилям, заради конституционни аргументи.

Кралски вътрешен човек също сподели, че „ е много мъчно да прекарваш прекалено много време с някого, за който знаеш, че е на път да издаде книга за теб. “

Друг добави: „ Мисля, че общата реакция към държанието на Хари и Меган е съмнение, в случай че би трябвало да бъда почтен “.

 Принц Уилям кара принц Андрю, Софи, графиня на Уесекс и принц Едуард в Балморал, до момента в който милиони се молят за кралицата

Принц Уилям кара принц Андрю, Софи, графиня на Уесекс и принц Едуард в Балморал, до момента в който милиони се молят за кралицата

 Крал Чарлз „ сподели “ на принц Хари да не води Меган Маркъл в замъка Балморал, до момента в който висши членове на кралското семейство се втурнаха до кралицата, се оповестява. На фотографията: кралица Елизабет II и Меган, херцогинята на Съсекс, гледат летящ паст за отбелязване на стогодишнината на Кралските военновъздушни сили от балкона на Бъкингамския замък през 2018 година

Крал Чарлз „ сподели “ на принц Хари да не води Меган Маркъл в замъка Балморал, до момента в който висши членове на кралското семейство се втурнаха до кралицата, се оповестява. На фотографията: кралица Елизабет II и Меган, херцогинята на Съсекс, гледат летящ паст за отбелязване на стогодишнината на Кралските военновъздушни сили от балкона на Бъкингамския замък през 2018 година

Само двете най-големи деца на монарха – Чарлз и Ан – участваха, когато кралицата умря.

Другите й деца - Андрю и Едуард, дойдоха допустимо най-скоро по-късно със аероплан с принц Уилям, който в този момент е първият на опашката за трона.

Едуард беше съпроводен от брачната половинка си Софи, само че тя е обожавана от кралицата, която я гледа като втора щерка и евентуално е била там по нейно предпочитание.

Въпреки че множеството допускаха, че Кейт е останала, тъй като това е първият ден на децата й в учебно заведение, което частично е правилно, тя инстинктивно знаеше, че това е мотив да се съберат единствено членовете на фамилията, които имат кръвна връзка с кралицата.

В същото време разривът сред двамата братя е толкоз бездънен, че макар че Хари и Уилям краткотрайно живеят единствено на няколко минути пешком един от различен в Уиндзор тази седмица, не е имало опити за контакт от двете страни.

Отношенията са малко по-добри с останалите членове на фамилията – по-специално крал Чарлз е оставен комплициран и надълбоко засегнат от непрестанните офанзиви на по-малкия си наследник.

Въпреки че никой не желае тотална война, малко на брой бързат да простят или не помнят поредицата от обвиненията на Меган против членове на фамилията, както и против самата институция на монархията.

Беше видимо, че нямаше покана за Хари да се причисли към фамилното събиране в четвъртък.

Той стигна до Балморал с частен аероплан и пътува самотен до замъка, като най-сетне дойде в 19:52 ч. – час и половина след историческото изказване на двореца, информиращо нацията за гибелта на Нейно Величество.

Беше забелязан да си потегля в 8.28 сутринта през вчерашния ден, малко повече от 12 часа по-късно.

През това време трябваше да целуне ръката на татко си, да направи поклон на мащехата си – да разчупи самун с тези, които е наранил толкоз доста. Братята в този момент са изправени пред това да се виждат доста по-често, до момента в който се приготвят за погребението на кралицата. 

Превод: Стандарт
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР