Биткойн продължава да радва инвеститорите в криптовалути с неудържимата си

...
Биткойн продължава да радва инвеститорите в криптовалути с неудържимата си
Коментари Харесай

Биткойн е неудържим, продължавайки подема над $64,000

Биткойн продължава да радва вложителите в криптовалути с неудържимата си възходяща серия, която доближи нов пик - $64,000.

Фурорът, който провокира Биткойн в крипто средите наподобява като че ли няма да спре, въпреки че някои анализатори са на мнение, че е време за промяна – въпроса е дали преди или откакто доближи нов исторически връх?

BTC доближи връх над $64,000, само че означи леко оттегляне в границите на минути. Към момента на писане на публикацията цената на BTC възлиза на $63,600, което съставлява впечатляващ растеж от над 10% за деня и 23% за последната седмица.

Пазарната капитализация на флагманската криптовалута се изстреля до $1.25 трилиона, а размерът на търговия за последното денонощие доближи съвсем $60 милиарда.

От пазарът бяха премахнати $413 милиона за последните 24 часа, $320 милиона от които в шорт позиции.

Понастоящем на пазара на Биткойн се следят обилни спекулации, подбудени от разнообразни фактори, като да вземем за пример борсови действия, придвижване на капитали, търговия с деривати и институционален интерес, както оповестява Glassnode.

Въпреки появяването на песимистични сигнали, на пазара съществуват спорни настроения, които допускат нараснал вкус за риск измежду запалянковците на Биткойн.

Забележително е, че CryptoQuant следи пробив на Биткойн на доста равнище на опозиция, което се е задържало в продължение на 2-3 години. Този пробив демонстрира, че главното затруднение, което остава, е върхът от предходния цикъл от към $69,000, което подсказва за капацитета за по-нататъшно възходящо придвижване.

Въпреки че е рационално да не се отхвърлят изцяло мечите знаци, главната пазарна динамичност и настроенията на вложителите наподобяват подготвени да поддържат цената на Биткойн в обозримо бъдеще.

Особено като се има поради актуалната волатилност, няма да е изненадващо Биткойн да надвиши предния си връх в околните дни – а кой знае, може би в околните часове?

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР