Биткойн и други криптовалути отбелязаха понижения в понеделник. Изглежда, че

...
Биткойн и други криптовалути отбелязаха понижения в понеделник. Изглежда, че
Коментари Харесай

Биткойн се понижи до под $26,000. Кои ценови нива трябва да следим?

Биткойн и други криптовалути означиха намаления в понеделник. Изглежда, че крипто търговците демонстрираха нерешителност след речта на ръководителя на Федералния запас Джером Пауъл на симпозиума в Джаксън Хоул в петък, където той загатна за опцията за бъдещи покачвания на лихвените проценти.

В понеделник комерсиалната цена на Биткойн бе записана на равнище към $25,900, което отразява спад от 0.5% през последните 24 часа. Основната криптовалута се отхвърли от облагите, реализирани през уикенда, които поддържаха цената ѝ най-вече над границата от $26,000.

Това се случи след интервал на турбулентна търговия директно след речта на Пауъл. Несигурността, произлизаща от речта, остави пазара нерешителен по отношение на това дали цикълът на Федералния запас за повишение на лихвените проценти продължава или завършва.

В последно време Биткойн се колебае към диапазона от $26,000. Предишна ликвидация по-рано през месеца наруши интервала на непоклатимост, като за малко време смъкна цените му под $25,500.

Хавиер Молина, пазарен анализатор в eToro уточни , че решаващото равнище, което би трябвало да се следи в този момент, е $25,000. Той очерта евентуални сюжети: в случай че това равнище се задържи, задачата е в началото да се възвърне равнището при $27,000, последвано от забележителна зона при $28,500. Успешното ѝ превъзмогване може да проправи пътя за по-нататъшни облаги до $31,000.

Обратно, в случай че равнището от $25,000 бъде пробито, това може да докара до спад първо до $23,800, последван от по-нататъшен спад до $21,500.

Освен представянето на Биткойн, други криптовалути също означиха спадове. Етериум (), втората по величина криптовалута, се намали с съвсем 1% до $1,633.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР