Биткойн (BTC) миньорите бързо превръщат своите активи в пари в

...
Биткойн (BTC) миньорите бързо превръщат своите активи в пари в
Коментари Харесай

Защо Биткойн миньорите продължават да продават своите токени?

Биткойн (BTC) миньорите бързо трансформират своите активи в пари в брой, което води до доста привършване на запасите до невиждани от години равнища.

Последните данни от CryptoQuant акцентират забележителното повишаване на продажбената интензивност на миньорите на Биткойн през последните седмици, което се отразява неподходящо на запасите им.

Само през последните няколко дни над 14,000 BTC, равняващи се на почти $600 милиона, напуснаха запаса, отбелязвайки най-ниската му точка от юли 2021 година насам.

Текущият разбор на запаса демонстрира, че сега той има към 1.83 милиона BTC, като се следи нескончаем спад.

От началото на февруари чистият поток на Биткойн миньорите поредно демонстрира доминиране на изходящия поток, като най-значителният приток е регистриран на 31 януари, възлизащ на близо 11,000 BTC.

Оттогава насам обаче наклонността е най-вече към отлив, като на 1 февруари тя доближи своя зенит с размер, надхвърлящ 13,500, отбелязвайки най-високия индивидуален дневен размер, следен от повече от година.

От решаващо значение е да се схванат стойностите на чистия поток, където позитивният чист поток значи нарастване на запаса, а негативният – спад. Данните за чистия поток оферират по-ясна вероятност за напъните на миньорите да продават и опитите на притока да балансира тази активност.

Въпреки забележителното понижаване на размера на запасите на миньорите напоследък, анализът на данните за размера на Биткойн през последните няколко дни разкрива липса на основни трендове.

Най-високият регистриран размер през последните три дни доближи към $26 милиарда, като все още на писане на публикацията настоящият размер възлиза на към $22 милиарда. Това от своя страна сочи към концепцията, че намаляването на запасите на миньорите не е оказало значително въздействие върху общата наклонност на размера.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР