Битката е за КПКОНПИ и Прокуратурата. Олигархията иска да овладее

...
Битката е за КПКОНПИ и Прокуратурата. Олигархията иска да овладее
Коментари Харесай

Пеевски: Битката е за КПКОНПИ и Прокуратурата

Битката е за КПКОНПИ и Прокуратурата. Олигархията желае да овладее страната. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание.

В залата се случи нещо нечувано

– изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят сега плана на „ Уестинхаус “ за нуклеарна централа.

„ По другите тематики засегнатост не може да има, тъй като ние отказахме, персонално аз отхвърлих на Христо Иванов „ делкането “, което той ми предложи тук в моя кабинет “, добави Пеевски.

„ Делкането да бъде сигурен по какъв начин ще се избере висшия прокурорски съвет, с цел да бъде определен Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за основен прокурор и за зам.главен прокурор Сава Петров “, съобщи Пеевски.

„ Лично седнал съм зад думите си – Христо Иванов и олигарсите зад него желаят да вземат Прокуратурата.

Имаше положителни диалози за Конституцията по какъв начин всичко ще е транспарантно, само че Христо Иванов излъга като сподели да не ги слагаме регулаторите, да уредим единствено в конституцията, че може да има регулатори, в които да се реши друго болшинство със законови актове, не с Конституцията, което не се случва сега. Логично е когато има избрани парламентарни групи, ръководещи, съпротива, регулаторите да бъдат на цялата страна, а не да бъдат делнати 50 на 50 и да спрат приказките към този момент по какъв начин ГЕРБ с Движение за права и свободи, кое е неприятното в Движение за права и свободи “, сподели още Пеевски.

„ Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми до момента в който се случи Конституцията и всички ми идваха час през час да създадем измененията, които са значими измененията “, добави Пеевски.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория  България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР