Bitcoin наближава своя халвинг, който ще се случи след по-малко

...
Bitcoin наближава своя халвинг, който ще се случи след по-малко
Коментари Харесай

Как Биткойн халвингът ще се отрази на крипто майнинга? Bitcoin Minetrix има отговор.

Bitcoin наближава своя халвинг, който ще се случи след по-малко от 6 месеца, като това безспорно ще докара до доста промени, които ще се отразят на целия крипто пазар.

Наградата за извличане на нови Биткойни ще се редуцира на половина, като това ще докара до по-малко обезценяване на монетата.

Но какво ще промени това? И може ли да спечелите, преди да са се “разполовили ” премиите за изкопаните Биткойни? С Bitcoin Minetrix наподобява допустимо.

Какво се случва, когато настъпи Биткойн халвинг?

Oсновната и най-забележима смяна, която настава по време на Биткойн халвинг, е намаляването на възнагражденията за рандеман. Възнагражденията на Биткойн миньорите за сполучливо придобит нов блок се редуцират на половина. Броят на новосъздадените BTC, които влизат в обращение, е понижен посредством халвинга.

Когато възнаграждението за блок се понижи с 50%, скоростта, с която се генерират нови BTC, понижава. Това ограничение на повишаването на предлагането води до по-ниска инфлация на криптовалутата.

Този развой на халвинг е заложен в самия код на Биткойн и е очакван да се случва на всеки 210,000 блока, или почти на всеки четири години, което подсигурява, че “дигиталното злато ”, както постоянно бива именуван Биткойн, става все по-редко и скъпо. Халвингът е значим миг за Биткойн стопанската система и постоянно води до обилни пазарни придвижвания.

Bitcoin Minetrix дава финален късмет да добивате доста Биткойни

Остават по-малко от 6 месеца до халвинга, тъй че сега тече последната опция да добивате BTC, преди техният рандеман да се срине (а цената да се повиши!) Bitcoin Minetrix се показва като опция за потребителите да се включат в процеса на рандеман на Биткойн посредством облачни услуги, известни още като клауд майнинг.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР