Бисквитената торта е може би най-лесният и вкусен домашен десерт.

...
Бисквитената торта е може би най-лесният и вкусен домашен десерт.
Коментари Харесай

Най-добрите кремове за бисквитена торта

Бисквитената торта е може би най-лесният и апетитен домакински десерт. Можете да си го приготвите по толкоз доста способи – да употребявате налични артикули, а в случай че желаете нещо по-специално, постоянно може да импровизирате.

Рецептите за бисквитена тора са доста – крем с мляко, може и с вода, плодове за декорация. Да не забравим и наложителното напояване на бисквитите с прясно мляко или компот.

Най-лесният крем е млечно-яйчен крем. За да си го извършите, са ви нужни 1 л прясно мляко, 3 яйца, ванилия, 1 ч.ч захар, 50 г масло.

Смесвате яйцата с размекнатото масло, след което прибавяте ванилията и изсипвате всичко това в топлото мляко. Оставяте на котлона да се сгъсти, само че би трябвало да го бъркате непрекъснато, с цел да не загори. След това заливате авансово подредените и потопени в прясно мляко бисквити.

 Бисквитена торта с пудинг

После слагате втори слой бисквити и още веднъж крем. Отгоре може да го украсите с шоколадови пръчици или да сложите резенчета плодове.

Много елементарен метод е да купите сладкарска сметана и да добавите към нея разтопен шоколад, несъмнено може и течен. Обърквате ги, слагате натрошени на ситно ядки или кокосови стърготини и заливате бисквитите. За да не станат сухи, авансово ги потопете в нес кафе, само че единствено за секунда, тъй като доста ще се напоят. Отново ред бисквити, ред крем, до момента в който свърши.

Всъщност домакините най-често я подготвят с готово нишесте на прахуляк, което прибавят към захар и горещо прясно мляко. Може да извършите крема и по този начин, само че също и да добавите 2 жълтъка към сместа и 1 с.л мед.

Кремът, изработен по този метод ще бъде много по-рядък и няма да се постанова да топите авансово бисквитите. Ако употребявате примес за нишесте или пудинг, може да си купите каквото желаете – не е наложително да бъде ванилия.

 Крем за бисквитена торта

Нещо малко по-различно като предложение, само че също вкусно е да си извършите крема със сладкарска сметана и кисело мляко. Сметаната да бъде 300 грама, а млякото да е цедено и към 150 година

Хубаво ги смесете и прибавете 3 с.л кафява захар, разбийте с миксер. После сложете сладко – може да бъде каквото желаете, нашето предложение е сладко от боровинки. След като кремът хубаво се обърка, започнете да редите бисквитите и крема.

И едно предложение отвън кремовете – в случай че желаете да извършите тортата освен вкусна, само че и доста забавна, купете си два цвята бисквити – какаови и млечни и редете ред кафяви, крем, ред бели или шахматно подредени.

Подходящи още за бисквитена торта са класическия маслен крем, Баварски крем и карамелен крем.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР