BIRD разкриха, че Стефан Янев, Костадин Костадинов и други политици

...
BIRD разкриха, че Стефан Янев, Костадин Костадинов и други политици
Коментари Харесай

Политолог разкри любимата валута на Янев и Костадинов

" BIRD разкриха, че Стефан Янев, Костадин Костадинов и други политици от Възраждане държат парите си в евро. Някои ще кажат, че това е тяхно право. Какво от това, че държат спестяванията си в евро?

Просто е. Янев и Възраждане се пробват да ни убедят, че в случай че приемем еврото, губим суверенитета си. Казват ни, че по-сигурно от лв. няма. Ако се откажем от него, надали не се отхвърляме от България и я предаваме. Ясно е обаче, че всеки човек държи спестяванията си в тази валутва, в която е най-сигурен. За нашите патриоти тази валута не е рублата, не е левът, а е тъкмо еврото. Това е същото евро, против което непрекъснато приказват и ни убеждават, че приеманието му е изменничество ".

Това написа в профила си във Facebook политологът Емил Соколов. Ето и останалата част от ревюто му:

" Стефан Янев и Костадин Костадинов непринудено са се отказали от суверенитета си и са обърнали парите си в евро, с цел да осгируят на спестяванията си най-хубавата отбрана. С други думи, патриотите приказват едно, само че вършат друго. Това не е нещо ново. Това политическо двуличие се трансформира в запазена марка на патриотичните партии в България. Докато залъгват хората с патриотични мечти, нашите патриоти отварят сметки в евро, натрупат влогове в евро и вършат бизнес в евро. Така е най-сигурно.

Никакви популистки постери с съветски баби, които си броят стотинките, не трансформират обстоятелството, че акцията против еврото е по поръчка на Кремъл. Оказва се обаче, че даже Кремъл заплаща на нашите патриоти не в рубли, а в евро, тъй като е наясно, че еврото е по-надеждна и сигурна валута от рублата. Излиза, че всички съперници на еврото употребяват евро, само че ни изясняват, че не трябва да вършим като тях, тъй като ще изгубим суверенитета си. Когато отново чуете тази опорка, спомнете си, че на тези, които я популяризират, е платено в евро. По-добър мотив за приемане на еврото от това няма ", написа Соколов, написа Факти.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР