Бирата е любима напитка на мнозина ѝ придават изключителни качества,

...
Бирата е любима напитка на мнозина ѝ придават изключителни качества,
Коментари Харесай

Може ли бирата да сваля правителства?

Бирата е обичана напитка на мнозина ѝ придават изключителни качества, най-много през лятото. Но в Естония ролята ѝ може да се окаже още по-голяма.
Евродепутатът от Латвия Артис Пабрикс разгласи, че естонското държавно управление няма да изкара дълго поради скъпата бира и пожела на латвийските търговци на алкохол триумф в бизнеса на границата с Естония, съобщи БГНЕС.
" Това естонско държавно управление няма да се задържи дълго при цена на бирата 8,45 евро за половин литър. Успех на латвийските търговци на алкохол до естонската граница ", написа евродепутатът в Twitter.
Пабрикс разяснява по този начин внезапното повишаване на акцизите за алкохола в Естония (три пъти повече в сравнение с в Латвия). Цените на едни и същи алкохолни питиета се разграничават доста в двете прилежащи страни.
Естонците постоянно пазарят алкохол в прилежащата балтийска страна, а това се отразява отрицателно на естонския бизнес. Ситуацията се утежнява от крайграничната търговия, която се засилва доста през последните години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР