Бирата е едно от най-предпочитаните питиета от мъжете. Почти не

...
Бирата е едно от най-предпочитаните питиета от мъжете. Почти не
Коментари Харесай

Това са неподозираните ползи от бирата, които всеки трябва да знае

Бирата е едно от най-предпочитаните напитки от мъжете. Почти не съществува представител на мощния пол, който да отхвърля разхладителната напитка. Освен, че утолява жаждата, тя е богата на усети и аромати, нравещи се извънредно доста на господата.

Бирата обаче служи освен за разхлаждане и утоляване на жаждата, само че и има редица потребни свойства, които е добре да знаете.
Ето какви са изгодите от бирата, за които малко на брой подозират: • Подобрява паметта;
Да, тази напитка е способна да усъвършенства вашата памет и да ви защищити от деменция. Разбира се, тук става въпрос за рационална консумация, а не да прекалявате с количествата всекидневно, тъй като в противоположен случай може да има противоположен резултат.
Бирата от ден на ден ще става ГМО
Очаква се климатичните промени да окажат огромно влияние върху реколтите и продоволствената сигурност в околните десетилетия. Учен...

Благоприятният резултат се дължи главно на горчивите киселини, които се съдържат в пивото. Именно те оказват помощ на хората да не помнят по-малко, в сравнение с нормално.
• Предпазва от затлъстявания;
Учени са достигнали до заключението, че консуматорите на бира могат да се предпазят и от затлъстявания, стига да се любуват на пивото в рационални количества.
• Укрепва съня.
Това е следващото удобно влияние на обичаната на мъжете бира. Важно е обаче да вмъкнем, че в този случай става въпрос само за двойно ферментиралата напитка.

Наслаждавайте се на усета на бирата, само че още веднъж подсещаме да не прекалявате с количествата, които изпивате. Когато всичко е в границите на рационалното, човек може да извлече редица изгоди и нито един негатив.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР