Бионсе се превърна в най-награждаваният изпълнител със заветното златно грамофонче,

...
Бионсе се превърна в най-награждаваният изпълнител със заветното златно грамофонче,
Коментари Харесай

Майката на Бионсе аплодира софиянка, пееща хитовете й

Бионсе се трансформира в най-награждаваният реализатор със заветното златно грамофонче, след следващия й успех на премиите „ Грами “ през февруари.

 

Американската изпълнителка, която е някогашна солистка на „ Дестини чайлдс “ към този момент има 32 златни грамофончета – материалният израз на премиите за музикална промишленост в Съединени американски щати.

 

Едно момиче, родено в София пее нейните песни толкоз брилянтно, че освен е приветствано от екипа й, а и персонално от майката на Бионсе. Младата дама е студентка в най-престижното музикално учебно заведение в международен мащаб – „ Бъркли “, Бостън, освен това с цялостна стипендия.

 

През предходната година българката Дестини Паркър съумява да премине през селекционния тур на „ Гласът на Америка “ и се показва в спортните веери на шоуто. За да я вземе в тима си към нея се обръща певицата, актриса и дизайнер Гуен Стефани.

 

Дестини е родена в България от разбъркан брак и въпреки да не се занимава с пеене кандидатства в „ Бъркли “. Не единствено е призната всред хилядите претенденти, а към този момент се подрежда измежду най-хубавите имитаторки на Бионсе в международен мащаб. Нашето момиче пее в мюзикъл, подложен от образователното заведение, с песните на Бионсе.

 

Баща й е тъмнокож американски военнослужещ, който се среща със столичанката Миряна по интернет. Привличането посред им е толкоз мощно, че идва в София, с цел да се срещнат и виртуалната връзка става действителна. Малко по-късно двойката напущат страната ни и се откриват в Калифорния, където им се ражда и наследник. По това време Дестини е единствено на годинка.

 

Заради несходство в характерите връзката на българката и военнослужещият бързо се разпада. Така върху нежните плещи на нашенката пада отговорността да отгледа сама двете си деца, освен това в непозната страна.

 

Момичето, родено в България се оказва със златен гений и даже безпаричието не се оказва спънка през него. То пеело със сърцето си и молело околните си да я послушат още малко. Представяла си, че е Уитни Хюстън или Бионсе, на които се възхищавала. Макар да се опасява да опитва шанса си в „ Бъркли “, защото в никакъв случай не е вземала уроци по пеене, се изправя пред страховете си и пробва шанса си. Няколко седмици по-късно излиза наяве, че е призната, освен това с цялостна стипендия.  

 

Според програмата на колежа, студентите би трябвало да изберат едно от трите наложителни шоута и Дестини избира на Beyonce Ensemble, напълно с нейни песни. Къдрокоската е извънредно разчувствана по време на осъществяванията, защото концертите били гледани и от майката на Бионсе – Тина Ноус-Лоусън, въпреки и отдалечено. След края на спектакъла, тя поздравява Дестини за страхотното показване. Мюзикълът бива приветстван и от музикалния шеф на Бионсе – Дерек Дикси.

 

Миряна Паркър споделя, че щерка й работи по 10 часа на ден, с цел да развива гения си, защото би трябвало да поддържа триумфа си висок, в противоположен случай не могат да си разрешат неимоверно скъпото учебно заведение. Макар Дестини да не знае доста български думи, защото от дребна живее в Съединени американски щати, към нея се обръща с „ мамо “. Когато е ядосана на брат си пък споделя „ хубава работа “. Тъй като си идват постоянно, познава добре България.

 

Обожава да върви пешком до НДК или да обикаля по планинските пътеки на Витоша с другари. През лятото фамилията е на море в Созопол, а през зимата – на ски в Банско, защото в Сан Диего, където живеят, в никакъв случай не вали сняг.

Инфо: Уикенд

Тагове: Дестини Паркър Гуен Стефани Бионсе Тина Ноус-Лоусън Дерек Дикси
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР