Бионсе получи цели девет номинации за 65-ите награди Грами, които

...
Бионсе получи цели девет номинации за 65-ите награди Грами, които
Коментари Харесай

Наградите Грами: Бионсе изравни рекорда на съпруга си за най-много номинации. Кой друг е отличен?

Бионсе получи цели девет номинации за 65-ите награди " Грами ", които ще се проведат следващата година. Така, дружно със своя брачен партньор Джей-Зи, тя към този момент споделя върха за изпълнителя, получил най-вече номинации в историята на премиите (цели 88).

Песента ѝ " Break My Soul " е кандидат в категориите за запис и ария на годината, аполучи номинация за албум на годината. Бионсе също по този начин изпревари Франк Синатра и стана изпълнителят с най-вече номинации в категорията за най-хубав запис.

Вторият максимален кандидат за премиите е Кендрик Ламар. Рапърът получи по осем номинации, следван от Адел и Бранди Карлайл с по седем.

Други известни имена, които ще се борят в най-малко една от водещите категории за албум, ария и запис на годината, включват Хари Стайлс, Мери Джей Блайдж, Тейлър Суифт, Лизо, АББА и други.

Според Националната академия за звукозапис на Съединени американски щати съвсем половината от тазгодишните номинирани в главните категории са дами, а повече от половината са цветнокожи. Церемонията по награждаването ще се организира на 5 февруари в Лос Анджелис.

На нея за първи път ще бъдат раздадени и статуетки в изцяло нови категории като " Текстописец на годината ", " Най-добър саундтрак към видеоигра " и " Най-добра ария за обществена смяна ".

Ето и цялостния лист от номинирани в най-големите категории:

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР