Бионсе и Джей Зи ще трябва да се справят със

...
Бионсе и Джей Зи ще трябва да се справят със
Коментари Харесай

Бионсе и Джей Зи за съд заради песен - slava.bg

Бионсе и Джей Зи ще би трябвало да се оправят със правосъден иск. Според „ E!News “, изпълнителите са съдени от ямайска артистка, която твърди, че не е получила самопризнание за приноса си към песента „ Black Effect “.

В правосъдните документи, представени от „ E!News “, доктор Ленора Антоанета Стайнс съди двойката за нарушение на авторските права, право на гласност и незаслужено замогване. Тя твърди, че е предоставила танцьори за видео, което е било направено, с цел да разпространява албума и турнето на Бионсе и Джей Зи. Д-р Стайнс прибавя, че двойката е желала тя да показа мнението си за любовта, което щяло да бъде употребявано единствено за рекламни цели.

Жителката на Ямайка споделя, че нейни вокали са били употребявани в песента „ Black Effect “ без нейното позволение. Освен това, тя даже не е получила нито цент за работата си. „ Д-р Стайнс се усеща като че ли подсъдимите са я насилили артистично “, се споделя в правосъдните документи. Засега няма публична позиция от Бионсе и Джей Зи по тематиката.

„ Black Effect “ е ария от общия албум на изпълнителите, озаглавен „ Everything is Love “, който беше пуснат на пазара през юни 2018 година. Той съумя да завоюва премия „ Грами “. Според доктор Стайнс, вокалите ѝ могат да се чуят в първите 60 секунди от песента, което се равнява на 19% от целия сингъл.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР