Бионсе и Джей Зи отпразнуваха своята 10-а годишнина от сватбата

...
Бионсе и Джей Зи отпразнуваха своята 10-а годишнина от сватбата
Коментари Харесай

Бионсе и Джей Зи отпразнуваха по уникален начин годишнината от сватбата си

Бионсе и Джей Зи отпразнуваха своята 10-а годишнина от сватбата с частна вечеря на покрив на постройка в центъра на Лос Анджелис. Миналият месец почитателите спекулираха, че двойката ще пусне неочакван албум на 4 април във връзка годишнината си.

Те даже допуснаха, че албумът може да бъде включен в турнето " Bey and Jay On the Run II ", което ще стартира на 6 юни и ще продължи до 4 октомври с 48 концерта в Северна Америка и Европа, написа БГНЕС.

Но вместо това Hollywood Reporter научи, че двойката е отпразнувала своята годишнина, като е резервирала целия покрив на „ NoMad Hotel “ в Лос Анджелис, който в действителност е новата гореща дестинация в града.

Хотелът е прочут със своята италианска архитектура и въодушевен от Средиземно море басейн на покрива. Сградата разполага и с открита камина, известна като „ Orcus Mouth “, сходна на откритата в градините на Бомарцо в Италия.

Двойката е наела частен сервитьор и готвач, които да подготвят и сервират храна и питиета. Не е ясно какво е било включено в менюто, само че в предложенията на хотела са участвали ястия с печено пиле, бейби прасенце, черна тресчица и за десерт " Мляко и мед " (фин сладкиш със сладолед).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР