Био сиропът от рози на harmonica беше отличен със звезда

...
Био сиропът от рози на harmonica беше отличен със звезда
Коментари Харесай

Български сироп от рози отличен със звезда от Great Taste

Био сиропът от рози на harmonica беше отличен със звезда от Great Taste, най-престижната премия за храни в света. В международно приетия конкурс - стандарт за безупречно качество, тази година се състезаваха 12 300 продукта.

Отличителният етикет на Great Taste е гаранция за отличен усет и качество, оценено от стотици авторитетни дегустатори. Журито на състезанието включва над 500 от най-взискателните критици на храна, готвачи, ресторантьори и производители, нутриционисти и публицисти.

Great Taste слага преди всичко усета, без да се интересува от марки. Всички артикули, включени в дегустацията, са без опаковка. Членовете на журито пробват храната или питието, разискват между тях и едвам след наново тестване дават своята оценка.

„ Сироп с прелестен естествен усет, плътни ароматни нотки на роза, не прекомерно сладостен. Лек флорален мирис, който успокоява. Възможните използва на този артикул са разнородни - както за готвене, по този начин и за подготвяне на разнообразни питиета ”, разяснява журито на състезанието.

Био сиропът от рози на harmonica се прави от 40% воден дестилат от цветове на маслодайни рози, събрани в Розовата котловина и сурова тръстикова захар.

Екипът на harmonica се гордее с оценката и продължава да основава био артикули с високо качество и паметен усет.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР