Binance, най-голямата крипто борса в света, обяви, че ще извади

...
Binance, най-голямата крипто борса в света, обяви, че ще извади
Коментари Харесай

Helium : Премахване от Binance и миграция на Solana предизвикват спад в цената

Binance, най-голямата крипто борса в света, разгласи, че ще извади от листата на налични токени и ще приключи търговията с Helium (HNT) след периодическия си обзор.

Binance съобщи , че изключва от листата даден токен, когато той към този момент не дава отговор на нейните стандарти или когато пазарните условия се трансформират, с цел да отбрани потребителите.

Съобщението за делистинга идва преди миграцията на Helium към Solana . Мрежата на Helium е насрочила миграцията към високопроизводителния блокчейн за 27 март.

Все отново тя беше отсрочена за 18 април, с цел да се даде опция на общността да се приготви, както и да се даде време за нужните гласувания за ръководство, спомагателни проби и оперативни усъвършенствания

Binance ще отстрани комерсиалната двойка HNT/BUSD и ще спре да приема депозити в HNT на 25 март. Тегленето ще бъде осъществено на две етапи като последната фаза ще завърши на 24 юни.


 


Новината за изключването от листата на Binance се отрази на цената на Helium, като токена загуби над 18% от цената си през последния ден. През 2021 година HNT доближи исторически връх, малко над $53, само че от този момент спадна с близо 97%.

В момента HNT се търгува на цена към $1.60, което е двумесечно дъно за токена.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР