Биляниш сменя прическите си така, както някои плеймейтки мъжете и

...
Биляниш сменя прическите си така, както някои плеймейтки мъжете и
Коментари Харесай

Биляниш смени цвета на косата, колега я нарече "червена шапчица"

Биляниш сменя прическите си по този начин, както някои плеймейтки мъжете и спонсорите. Този път новата фолк певица изненада всички, като сподели нов цвят на косата. Вижда се, че Биляниш е заложила на аления цвят, само че не сме сигурни, че ѝ отива. 

Певицата много постоянно предизвика с нови нюанси, само че рядко задържа цвета за дълготрайно време. Биляниш най-често се връща към тъмните си коси, с които наподобява и най-добре. В мненията фолк звездата Антонио се закача с колежката си и написа, че с тази коса му напомняла на " Червената шапчица ".

Виж още: Светлана Гущерова се върна към старите си умения и захвърли всички облекла

На нас не ни припомня въобще на нея, а на Камелия, която през 2004 година шокира всички с алената си коса. Младата фолк принцеса Симона започва кариерата си с яркочервена коса, само че и тя размени непокътнатата си марка.

Тита също стана за малко червенокоса и дебютира в чалгата с подобен цвят. Певицата обаче бързо се завърна към русото, с което наподобява най-добре.

Виж още: Диона заприказва за култовете и стана ужасно! Певицата даде урок на мъжете

Много известна червенокока красивица е звездата от " Аз съм Изи " - инфлуенсърката Симона Милушева, която за момента не е изневерила на цвета. 

Коя повече ви харесва с алена коса и коя би трябвало да смени цвета неотложно?

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР