Биляна Гавазова отказва категорично да си смени вярата! Журналистката Биляна Гавазова,

...
Биляна Гавазова отказва категорично да си смени вярата!
Журналистката Биляна Гавазова,
Коментари Харесай

Биляна Гавазова разби мъжа си: Никога няма да стана християнка, Коледа за мен не съществува!

Биляна Гавазова отхвърля изрично да си смени вярата!
Журналистката Биляна Гавазова, която неотдавна загуби работата си в bTV, е помакиня и това не е загадка. Тя изповядва исляма като своя вяра, само че това за малко да коства брака й.



Мъжът й Тодор е християнин и по тази причина двамата се ожениха толкоз късно във връзката си, едвам години откакто детето им се роди. Нито един от двамата не желае да трансформира религията си и по тази причина през днешния ден те имат единствено цивилен брак.

Биляна не понасяла мисълта да стане християнка. Тя споделила на Тодор в прав текст, че в никакъв случай няма да се покръсти, в случай че ще той да се разведе с нея.

Очевидно журналистката ненавижда всички християнски обичаи, тъй като не съблюдава нито една от тях. По Коледа тя все гледала да е на работа в малкия екран, с цел да има опрощение за пред мъжа си, че няма да се чества Рождество Христово.

Семейството на Гавазова не приело по най-хубавия метод, че момичето им ще се омъжи за християнин. Биляна обаче по принцип е надраснала дамите от своето съсловие. Тя не съблюдава мюсюлманското предписание, че би трябвало да се омъжиш девствена. Освен това не върви със закрита глава, което демонстрира, че желае да бъде по-модерна от останалите помакини.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР