Биляна Гавазова напълно изненада своите последователив социалните мрежи. Бившата тв

...
Биляна Гавазова напълно изненада своите последователив социалните мрежи. Бившата тв
Коментари Харесай

Няма да повярвате с какво се захвана Биляна Гавазова

Биляна Гавазова изцяло изненада своите последователив обществените мрежи. Бившата тв водеща показа фотография, на която се вижда, че е запретнала ръкави, поставила е ръкавици и се е заела с почистването на една... класна стая.

Естествено, всички в началото вземат решение, че тя е сменила специалността и се е отдала на учителството, което няма да е по никакъв начин необичайно. През последните две години статистиките сочат, че доста дами внезапно сменят посоката на професионалния си път и се захващат с нови задължения, които са по-малко стресови от предходните им.

"Моето работно място през днешния ден... Влизам с двете си ръце и цялото си сърце в класната стая на "1-ви А ". ", написа под фотографията Гавазова.

Но уточнението по-късно демонстрира, че работното място е единствено краткотрайно - до момента в който нейният наследник Алек тръгне на учебно заведение.

"От 15-ти септември, мястото на моето момче - Алек... Влизаме тим юнаци, родителите, несъмнено. Училището има потребност от нас, тъй като пари за ремонт няма! Взехме си четките, боите, чувалите, усмивките и нахлухме в един друг свят. Малко е печален... ", написа журналистката.

"Виждате ли картата в ръцете ми? На една красива България е, малко накъсана, лежаща в ъгъла... Прибрахме я... Има още много работа. Не в стаята, не в учебното заведение... а в главите ни. В системата! Не, не влизам в политиката. Само желая да вляза в една чиста и подредена класна стая на първокласник. Респект към българските учители през днешния ден... ", разяснява още виновната мама.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР