Биляна Гавазова крие тежка любовна драма. Малко преди да срещне

...
Биляна Гавазова крие тежка любовна драма. Малко преди да срещне
Коментари Харесай

Водеща в bTV крие тежка любовна драма

Биляна Гавазова крие тежка любовна драма. Малко преди да срещне мъжа си Тодор Христов, с който имат наследник - Алек, журналистката излиза от дълга осемгодишна връзка, написа таблоидът " Галерия ".

След като се разделя с приятеля си, тя минава през тежък интервал, в който си мисли, че целият свят се е срутил. " Когато се разделихме, изпаднах в тотална дупка, в която нищо не ти се прави. Затова отидох да пребивавам при сестра ми, имах потребност от поддръжка. Тя доста ми оказа помощ да преодолея всичко ", споделя Биляна. След това обаче тя среща мъжа си Тодор и двамата се радват на сина си Алек.

Тодор има собствен бизнес - продава първокласни вани, бани и тоалетни. Двамата са в обща компания в родния си град Шумен преди 17 години. Тогава обаче са просто другари и никой не допуска, че може да заживеят дружно. В началото на 2014 се срещат още веднъж и любовта ги връхлита. В оня интервал Биляна към момента е засегната от претърпяната разлъка и прекомерно подозрителна към новата си връзка. Тодор обаче е толерантен и в последна сметка я печели вечно. Гавазова през днешния ден има вяра, че връзката им е кармична, написа таблоидът " Галерия ".

Само няколко месеца след началото на връзката им двамата вземат решение, че няма какво да чакат и желаят да имат дете. Така през май година по-късно стават родители на Алек. Той е най-голямата наслада и благополучие на известната си майка, водеща в btv. Отглеждането му сплотява още повече родителите му и ускорява любовта им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР