BILLA България ще дари 100 000 лв. за борба с

...
BILLA България ще дари 100 000 лв. за борба с
Коментари Харесай

Била дарява 100 000 лева за борба с коронавируса в България

BILLA България ще подари 100 000 лева за битка с ковид в страната в границите на благотворителната акция „ Заедно против ковид “,инициирана от Българския Червен кръст. Акцията събира средства, с които да поддържа напъните на Националния действен щаб за справяне с епидемиологичната обстановка, подбудена от разпространяването на COVID-19.

В сходство спрепоръките на Оперативния щаб и Министерство на здравеопазването, със събраните суми БЧК ще обезпечава потребностите от всичко належащо за ранното разкриване, ограничението на разпространяването и лекуването на ковид.

„ За BILLA постоянно е било приоритет да оказва помощ на обществото в сложни моменти. В тежки обстановки като тази имаме вяра че най-хубавият метод да се оправим е, като сме обединени. Затова се надяваме, че с дарението си даваме позитивен образец, с който ще притеглим и други компании, а и жители, да поддържат акцията и да проявят съпричастност към благородните старания на българските медици “, показа Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Всеки, който желае да поддържа акцията, може да го направи:

• посредством SMS на къс номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори

• на банковата сметка на БЧК
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР