BILLA България продължава да разширява мрежата си и вече разполага

...
BILLA България продължава да разширява мрежата си и вече разполага
Коментари Харесай

BILLA откри 45-ия си магазин в София Обектът се намира в квартал „Дианабад“

BILLA България продължава да уголемява мрежата си и към този момент разполага със 116 магазина в страната. Най-новият супермаркет от веригата се намира на ул. „ Пимен Зографски “ 36А в жилищен квартал „ Дианабад “ в столицата. Лентата на обекта бе публично прерязана от Бойко Сачански, Управител на BILLA България, и Веселин Петков, зам.-кмет на столичния регион „ Изгрев “. Откриването на магазина притегли стотици поданици на квартала, които имаха опция да се възползват от редица атрактивни оферти.

45-ият супермаркет на BILLA в София ще предложи на клиентите познатия богат и първокачествен подбор. Магазинът разполага със лична пекарна, където всекидневно на всеки 30 минути ще се подготвя благоуханен топъл самун. Любителите на вкусната храна пък ще могат да избират сред богато меню от месни и безмесни грил специалитети, налични за всеки джоб. В новия супермаркет клиентите ще открият и жива бира с неповторим усет и потвърдено качество.

 47376ce3-5951-cd29-a9bb-c2ca35954c16

„ Новият магазин на BILLA е една чудесна облага за „ Дианабад “ и сме щастливи, че той ще обслужва всекидневно жителите и гостите на квартала. Ще се постараем да превърнем извършването на покупки в прелестно преживяване за тях и да им предлагаме постоянно свежи и разнородни артикули. BILLA е рекордьор по брой магазини в София – доказателство за доверието, което потребителите имат към нас. То ни задължава да продължим да следваме същите високи стандарти и да се развиваме и разрастваме, тъй че да бъдем покрай клиентите си “, разяснява Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Търговската верига има упоритостта да разшири мрежата си до 150 магазина през идващите години. До края на 2017 година ще бъдат открити още няколко супермаркета на основни местоположения в София и страната.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР