BILLA България откри най-новия си магазин в един от най-популярните

...
BILLA България откри най-новия си магазин в един от най-популярните
Коментари Харесай

BILLA отвори врати в Park Center

BILLA България откри най-новия си магазин в един от най-популярните молове в София – Park Center. Хипермаркетът следва най-високите стандарти за качество и се отличава с съвременен дизайн и богат подбор. Новият обект бе открит на публична гала, в която се включиха Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Ралица Стоянова, зам.-кмет на Столична община, Моника Григорова, Управител на Park Center, и Волфганг Идл, ритейл шеф на Revetas Capital.

Магазинът на BILLA в Park Center ще зарадва клиентите си с доста атрактивни оферти на качествени и свежи артикули. Ценителите на вкусната храна ще имат опция да се насладят на благоуханен самун, изпечен на всеки 30 минути от сертифицирани BILLA пекари, както и на апетитни месни и безмесни грил специалитети. Прясно изцедени фрешове и жива бира с неповторим усет допълват разнообразния подбор в новия магазин в Park Center. Хипермаркетът разполага със лична транжорна, както и с витрини на обслужване с месо и риба.

„ Новият ни магазин в Park Center се отличава с извънредно комфортна и отзивчива локация и ще отговори напълно на упованията на клиентите ни, които ще имат опция да съчетаят разходката си в мола с извършване на покупки в BILLA. Това е 113-ият ни обект в страната и 43-тият в София, което е показателно, че хората са удовлетворени от продуктите и обслужването в магазините ни. Това може единствено да ни радва и да ни стимулира да продължаваме да работим по същия метод, както до момента, и да предлагаме високо качество на налични цени “, разяснява Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Магазинът в Park Center е третият обект, който компанията открива в огромен търговски център в София. Веригата към този момент е показана в Сердика Център и в Мега Мол. До края на годината следва да бъде отворен супермаркет и в Mall of Sofia.

Стремежът на BILLA да бъде покрай клиентите си и да им предлага висококачествени артикули и безупречно обслужване беше високо оценен от българските консуматори. За втора поредна година те дефинираха компанията за своя обичана комерсиална верига в единствената потребителска ранглиста у нас „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ “ 2017.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР