Били са двама полицаи с една патрулка. Те не са

...
Били са двама полицаи с една патрулка. Те не са
Коментари Харесай

Каракачанов: Полицаите не са следвали Корнелия Нинова

Били са двама служители на реда с една патрулка. Те не са я следвали, бяха там. На процедура тя ги следва като отива при тях. Това сподели пред публицисти в Народното събрание министърът на защитата Красимир Каракачанов във връзка изказванието на Корнелия Нинова, че имало полицейщина по отношение на нея при визитата ѝ в Ямболско, съобщи организация „ Фокус “.
„ Полиция имаше, и то по една патрулка от месните РПУ. Контролираше се да не би инфектираните животни да се изнесат и оттова да плъзне болестта “, изясни той. „ Във въпросното село, в което беше Корнелия Нинова и в прилежащите села, имаше патрули, с цел да не се изнася инфектираният добитък. Никой не е следил никой “, разяснява Красимир Каракачанов.
„ Корнелия Нинова си разреши да излъже пред публицистите и по-късно се отхвърли, несъмнено. Излъга, че се избива добитъкът в Странджа, с цел да се принудят да се изселят “, съобщи министърът. „ Точните ѝ думи бяха: „ нали четете, че на Безмер нощно време кацат самолети с незаконни мигранти “, са гнусна неистина. Тогава желаех инспекция от ДАНС, въпреки че ми е ясно, че няма по какъв начин не да кацне, да излети аероплан от военно летище, без аз да знам “, напомни Красимир Каракачанов. „ Това е огромна лъжлива акция, част от акцията за подправените вести, с които се целеше да се дестабилизира ситуацията “, сподели още Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР