Били привикани при вътрешния министърПоне 10 директори на областни дирекции

...
Били привикани при вътрешния министърПоне 10 директори на областни дирекции
Коментари Харесай

Масова смяна на полицейски шефове в страната

Били привикани при вътрешния министър
Поне 10 шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи са извикани през днешния ден на среща с вътрешния министър Калин Стоянов и са били помолени да изоставен, стана ясно през днешния ден. На тези, които желали да останат в системата, им било препоръчано да бъдат преназначени на по-ниски длъжности. Другият вид бил да изоставен по лично предпочитание.

От Министерство на вътрешните работи разясниха, че решението за промяната било въз основата на разбор на работата им досега и било за сполучливото осъществяване целите на Министерство на вътрешните работи. Запознати разясниха, че измененията са и поради идните локални избори.

“Чистката беше предстояща и въпреки всичко е скандална, тъй като е нагла и безцеремонна. Целта не са никакви “резултати в Министерство на вътрешните работи ”. Целта е елементарна - “тяхното Министерство на вътрешните работи ” да прави изборите. Казаха си го в записа, нали помните? “Ще вършим избори с наше Министерство на вътрешните работи ”, беше точният откъс от съвета на Политическа партия ”, написа някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР