Билетите за концерта на Iron Maiden (Айрън Мейдън) в Пловдив

...
Билетите за концерта на Iron Maiden (Айрън Мейдън) в Пловдив
Коментари Харесай

Билетите за концерта на Iron Maiden влизат в продажба в петък

Билетите за концерта на Iron Maiden ( " Айрън Мейдън " ) в Пловдив ще влязат в продажба в петък, 24 ноември, оповестяват уредниците от " София мюзик ентърпрайзис ". Легендарната хеви-метъл група ще бъде в България на 22 юли 2018 година като в допълнение събитие към фестивала Hills of Rock, въпреки и директно след неговия край.

Билетите за концерта на " Мейдън " ще могат да бъдат закупени настрана или в композиция с билет за самия фест, който ще се организира на 20 и 21 юли още веднъж на гребния канал в Пловдив. Шоуто на групата у нас е част от международното турне Legacy Of The Beast, което стартира в Талин, Естония на 26 май, и е въодушевено от едноименната игра и комикс на Iron Maiden. В него британците ще извършват и най-известните си части, и заглавия от по-късните си албуми.

Продажбата на билетите за концерта ще стартира в 11 ч. в петък в мрежите на " Тикетпро " и " Ивентим " на промоционална цена от 70 лева до края на годината, а в композиция с останалата част от Hills of Rock - 120 лв. до 31.12.2017. Самостоятелният билет за двата дни на феста пък е 80 лева Участниците още не са оповестени.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика (923)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР