Билетите за финала за Купата на България по футбол между

...
Билетите за финала за Купата на България по футбол между
Коментари Харесай

Билетите за финала за купата струват от 10 до 100 лева и вече са в продажба

Билетите за финала за Купата на България по футбол сред " Славия " и " Левски " костват сред 10 и 100 лв. и към този момент са в продажба. Най-евтините пропуски са за секторите Б и Г.

За бранш А цената е 20 лв., за бранш В е 15. Пропускът за ложите на централната естрада ще е 30 лв., а ВИП билетът е 100 лв..

Мениджърът на Професионалната футболна лига (ПФЛ) Атанас Караиванов съобщи пред " Дарик ", че се надява на висока посещаемост на мача, който е на 9 май от 19.30 часа на " Васил Левски ". Билетите се продават в мрежата на Eventim, а в понеделник ще бъдат пуснати на касите на ул. " Гурко " пред националния стадион и на " Георги Аспарухов ". След диалози с управлението на белите пропуски могат да се пуснат и на касите на стадиона в " Овча купел ".

Привържениците на " Славия " ще са настанени в блокове 9, 10 и 11 в бранш А, както и блоковете 44 и 45 в бранш Г. За сините се поставят блоковете 8, 14, 15 и 16 в бранш А, както и секторите Б и В. Общо 30 хиляди билета са готови за продажба.

" Левски " стигна финала след 4:2 общ резултат против ЦСКА. " Славия " в профил " Ботев " след победа с 1:0 в реванша, провокирала доста разногласия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР