Билетите за домакинството на Гигант (Съединение) срещу ЦСКА от 1/16-финалите

...
Билетите за домакинството на Гигант (Съединение) срещу ЦСКА от 1/16-финалите
Коментари Харесай

Гигант отпусна 1500 билета по 10 лева на ЦСКА

Билетите за семейството на Гигант (Съединение) против ЦСКА от 1/16-финалите на шампионата за Купата на България към този момент са в продажба.

Срещата е в събота (26 ноември) от 12:00 часа, а пропуските за всички почитатели са по 10 лв..

Гостите получават 1500 талона, а ето и какво оповестиха от ЦСКА:

„ Билетите за гостуването на Гигант (Съединение) в мач от 1/16 финалите за Купата на България към този момент са в продажба.

Пред централната естрада на стадиона в град Съединение всеки ден от 14:00 до 17:30 часа може да си закупите пропуски за дуела.

Футболният конфликт ще се играе на 26 ноември (събота) от 12:00 часа на " Градски стадион - Съединение " в едноименния град.

Билетите за всички браншове са с цена 10 лв..

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в целия бранш " В " (трибуната против формалната ложа), който е избран напълно за гостуващите последователи. От управлението на ФК Гигант са отпуснали общо 1500 входни талони алените.

В деня на мача (26 ноември, събота) от 9:30 часа сутринта до края на първото полувреме на дуела ще бъде отворена каса в специфична каравана за продажба на билети за последователите на армейския отбор. Тя ще е позиционирана директно пред входа на бранш " В ", откъдето ще влизат на трибуните почитателите на ЦСКА.

Всички лица до 16 година би трябвало да бъдат с компаньон и попълнена декларация, а децата до 10 годишна възраст могат да влязат гратис на стадиона!

НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ МОМЧЕТА!

САМО ЦСКА! “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР