Бил ли е или не в Румъния най-богатият човек на

...
Бил ли е или не в Румъния най-богатият човек на
Коментари Харесай

Мистерия! Бил ли е Илон Мъск в Румъния или не, питат румънските медии

Бил ли е или не в Румъния най-богатият човек на планетата Илон Мъск, пита през днешния ден осведомителният уебсайт Хотнюз, откакто през уикенда в медиите беше публикувана информация, че Мъск и група негови другари са взели участие в празненство във връзка Хелоуин в замъка Бран край Брашов. Информацията, която беше обявена в началото от уебсайт Медия Флукс, обаче не е доказана от нито една публична институция, отбелязва изданието.

Днес двама източници от министерството на вътрешните работи обявиха за в. " Либертатя ", че нито Илон Мъск, нито актрисата Анджелина Джоли са влизали в Румъния. Кметът на село Барн Йоан-Космин Ферою пък съобщи за Хотнюз, че е бил измежду 200-те посетители на празненството, само че не е видял Мъск. Той въпреки всичко не изключи опцията милиардерът да е бил прикрит зад някоя от маските.

Сигурно е, че на празненството в замъка Бран нощес е участвал милиардерът Питър Тийл, създател на PayPal, и неговият сътрудник Мат Данцайзен, както и холивудски артисти, отбелязва уеб сайтът.

" Имах достойнството да бъда поканен и аз на частното празненство, на което имаше към 200 души, с костюми и маски. Аз персонално не видях Мъск, само че това не значи, че не е бил под някоя маска. Аз персонално не съм го срещал ", уточни кметът на Бран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР