Бил Козби, обвинен в притежание на наркотици и насилие преди

...
Бил Козби, обвинен в притежание на наркотици и насилие преди
Коментари Харесай

Случаят „Бил Козби“ на дневен ред, след признанието му за проблем с гнева

Бил Козби, упрекнат в владеене на опиати и принуждение преди 14 години, призна, че има проблем с гнева и не може да се пребори с това.

Живеещият в изолираност 80-годишен актьор може да прекара остатъка от живота си зад решетките, в случай че бъде наказан за опиати и принуждение над 45-годишната Андреа Констанд, до момента в който е била служителка в университет " Темпъл " през 2004 година


Първото чуване на Козби в Нористън, предградие на Филаделфия, приключи през юни, когато делото бе спряно след шест дни свидетелски показания и 52 часа диспути.

Случаят се отрази отрицателно на артиста, който в миналото беше обожаван от милиони хора като " Американски баща " за ролята си на любящ татко и акушер Клиф Хъкстабъл в хитовата от 1984-92 телевизионна поредност " The Cosby Show ".

Козби, който в този момент живее в Торонто, свидетелства на петия ден от процеса в Нористън, Пенсилвания.



Андреа Констанд е разказала пред прокуратурата за въпросната нощ, когато е отишла в къщата на Козби, с цел да обсъдят идната й оставка. Според нея артистът й предложил три сини хапчета, наричайки ги " другари ", убеждавайки я, че те са средство за лекуване.

Освен нея още пет дами са свидетелствали за взимане на опиати под напън от Козби и последвало полово посягане.


Адвокатът на екс-звездата упрекна Констанд в лъжесвидетелстване за финансова полза. Според Козби хапчетата са били " антистрес " и връзките му с канадката са били другарски. За интервал от 40 години общо 60 дами обществено упрекнаха Козби като принудител.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР